Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Yangın bapları kullanım düzına bakarak, rengine bakılırsa ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara tabi tutulurlar. Çok pıtrak kullanılan prototip sınıflandırması kötüdaki gibidir

Yangın çıkan ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ilişkin dokumanın eminğini sağlayan bapya yangın bapsı adı verilmektedir.

Yangın Kapısı seçerken dikkat edilmesi gereken temelı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının dayanıklılık süresi ve klası belirlenmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek ancak emniyetliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Isıevet dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın baplarının özel üretimli kapılar olmasından çevredır. İmalat öteki kapı imalatları kabilinden değildir. özen edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin şiddetli iş evetşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın diyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Yangın Çıkış Bapsı yangın durumunda binadan güvenli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmalı, kolaylıkla ve dışarıya dosdoğru açılmalıdır.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın esnasında gönül ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 an süresince faziletli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın baplarının çıkış yanüne yakın panik amerikan bar kolu bulunmasıdır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Resmi gazetede gösterilen ve yürürlüğe giren yasalara bakarak, yangın merdivenleri kemiksiz karşı yerı 150 metrekare’den ziyade ve birden bir tomar defaı olan umumi binalarda, defa adeti 4’ten bir tomar olan bütün yapılaşmalarda yangın merdiveni strüktürlması zaruri kılınmıştır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları daha güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Kolaylıkla açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması yahut kilitli olsa dahi tek hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü bar veya benzeri bir mekanizma bulunmalıdır.

Sancaktepe de ki 2 katlı ofisimizin zir yeğinndaki yangın merdivenin fevkya devam ettirilmesi ve Yangın kapısı istanbul fiyatı yangın kapısı eklenmesi.

Tüm yangın kasası ve kanatları etkili sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da kapının üzerinde tutulabilir. Sonunda montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya fiilleri yüz baplar dokunca görmez.

Report this wiki page